Често задавани въпроси

Как мога да поръчам?

За поръчки можете да ни посетите на нашия адрес в град Харманли или да се обадите за консултация по телефона.

Изготвяте ли планове за кухни и колко струва?

Ние консултираме и изготвяме индивидуални планове за всеки клиент напълно безплатно.

Колко ще ми струва една кухня 2 метра?

За съжаление няма как да се отговори на този въпрос просто така или по телефона. Ние консултираме всеки клиент и изготвяме проект на кухнята, след това се изготвя ориентировъчна оферта, като предварително клиента си е избрал материали и обков, защото материалите и обкова в една кухня могат да окажат драстично влияние върху цената. Консултациите и проекта за всяка кухня са напълно безплатни.

Колко време отнема изработването на мебелите?

Изработването на всички мебели отнема от 20 до 30 дни. В зависимост от натовареността през дадения период е възможно да отнеме и по-дълго, но всеки клиент ще бъде предупреден предварително.

Предлагате ли доставка?

Разполагаме със собствен превоз и предлагаме транспортни услуги за всички клиенти в цялата страна.

Колко струва доставката?

Доставката до врата, за клиенти в рамките на града е безплатна. За клиенти извън Харманли доставката се изчислява според разстоянието и според това дали има други поръчки в дадения район. За повече и по-точна информация моля подайте запитване или се обадете.

Предлагате ли монтаж и колко струва той?

Всички наши мебели включват в цената си монтаж. Ние специализираме в мебелите по поръчка, всяка наша мебел е уникална сама по себе си и не подлежи на стандартни схеми за сглобяване, за това всяка наша мебел идва с включен  професионален монтаж от нашите специалисти.

Мога ли да си избера различни цветове за дивана, който съм харесал?

Да, разбира се. Всяка мека мебел може да бъде изработена с платове или кожи, които ви харесват и може да избирате от над 200 разновидности.